Házi praktikák - Utolsó kommentek
blfr4@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa/full_commentlist/1#c19945414
Válasz erre: Vérfolt (eltávolítása)
2013-06-03T01:35:44+02:00
2013-06-03T01:35:44+02:00
álfirkász
http://blog.hu/user/793553
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa?fullcommentlist=1#c19945304" class="reply_nick_613108" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19945304 );">@besztercei</a>: sőt! A teámba tett citromlé is minő csodákra képes, ha valami nehezen eltávolítható szennyeződést kell eltüntetni! :)
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa/full_commentlist/1#c19945054
Válasz erre: Vérfolt (eltávolítása)
2013-06-02T22:57:45+02:00
2013-06-02T22:57:45+02:00
rezsoatya (törölt)
http://blog.hu/user/769470
Cola. <br />
A mentosok is azt hasznaljak.<br />
(es egyesek meg meg is isszak azt a szart. Az orvosin kiserletkepp beletettek colaba egy fogat. Egy het mulva semmi nem volt belole!)
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa/full_commentlist/1#c19945028
Válasz erre: Vérfolt (eltávolítása)
2013-06-02T22:51:22+02:00
2013-06-02T22:51:22+02:00
hot-spot (törölt)
http://blog.hu/user/774055
A legeslegegyszerűbb mellesleg a folyékony vanish közvetlen a foltra oszt csá.
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa/full_commentlist/1#c19945021
Válasz erre: Vérfolt (eltávolítása)
2013-06-02T22:50:07+02:00
2013-06-02T22:50:07+02:00
hot-spot (törölt)
http://blog.hu/user/774055
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa?fullcommentlist=1#c19944491" class="reply_nick_801778" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19944491 );">@katka85</a>: Mire készülsz!!?:DDD
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa/full_commentlist/1#c19944892
Válasz erre: Vérfolt (eltávolítása)
2013-06-02T22:24:58+02:00
2013-06-02T22:24:58+02:00
álfirkász
http://blog.hu/user/793553
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa?fullcommentlist=1#c19944864" class="reply_nick_765727" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19944864 );">@Wendriner Piroska sakál és balerina</a>: légfrissítővel próbáltam, de úgy egy év után feladtam. :(
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa/full_commentlist/1#c19944864
Válasz erre: Vérfolt (eltávolítása)
2013-06-02T22:18:57+02:00
2013-06-02T22:18:57+02:00
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa?fullcommentlist=1#c19944192" class="reply_nick_793553" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19944192 );">@álfirkász</a>: Szerintem tegyél valami illatos növényt, pl levendulát a lapok közé, és hagyd úgy pár évig. :)
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa/full_commentlist/1#c19944491
Válasz erre: Vérfolt (eltávolítása)
2013-06-02T21:00:24+02:00
2013-06-02T21:00:24+02:00
katka85
http://blog.hu/user/801778
UV fény alatt se fog látszani? Legalábbis a rendőrös sorozatokban mindig megtalálják
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/06/02/verfolt_eltavolitasa/full_commentlist/1#c19944192
Válasz erre: Vérfolt (eltávolítása)
2013-06-02T20:08:35+02:00
2013-06-02T20:08:35+02:00
álfirkász
http://blog.hu/user/793553
Offtopic, de csak megkérdezem: arra nincs valami ötleted, hogy könyvekbe ivódott dohányfüst szagát hogyan lehetne eltüntetni?
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/04/20/darazs_tavol_tartasa/full_commentlist/1#c19612022
Válasz erre: Darázs (védekezés)
2013-04-26T14:14:41+02:00
2013-04-26T14:14:41+02:00
Házipraktikák
http://blog.hu/user/767090
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/04/20/darazs_tavol_tartasa?fullcommentlist=1#c19570520" class="reply_nick_37419" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 19570520 );">@kovi1970</a>: Ha ügyes vagy, meg tudod oldani!
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/04/20/darazs_tavol_tartasa/full_commentlist/1#c19570897
Válasz erre: Darázs (védekezés)
2013-04-21T14:40:59+02:00
2013-04-21T14:40:59+02:00
WereWolf
http://blog.hu/user/32917
Igen locsoljunk csak benzint gázolajat stb. a földre -.-'
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/04/20/darazs_tavol_tartasa/full_commentlist/1#c19570520
Válasz erre: Darázs (védekezés)
2013-04-21T13:18:23+02:00
2013-04-21T13:18:23+02:00
Netuddki.
http://blog.hu/user/37419
Láttál már darázsfészket élőben? Mert megnézném ahogy papírzacskóba levágod. Persze olyat amiben vannak is darazsak...
https://haztartasilexikon.blog.hu/2012/12/26/bekacomb_elkeszitese/full_commentlist/1#c19311990
Válasz erre: Békacomb (elkészítése)
2013-03-19T18:03:14+01:00
2013-03-19T18:03:14+01:00
Németh András
http://blog.hu/user/134424
Kedves Bloggazda, tisztában vagy vele hogy hazánkban a békák védettek, így nem túl szerencsés a befogásukra buzdítani?
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/06/goreny_lakasban/full_commentlist/1#c18735325
Válasz erre: Görény (lakásban)
2013-01-08T10:52:01+01:00
2013-01-08T10:52:01+01:00
TóTündér
http://blog.hu/user/212709
Sziasztok,<br />
<br />
a gorenynek SEMMILYEN ZOLDSEGET nem szabad adni. egy szem kukorica vagy borso halalos belelzarodast okozhat nala.<br />
<br />
a goreny husevo allat, es a hazikoszt, konzerv artalmas szamara.<br />
<br />
Ezen az oldalon megbizhato informaciok talalhatok: <a rel="nofollow" href="http://gorenytartok.eu/">gorenytartok.eu/</a>
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/06/goreny_lakasban/full_commentlist/1#c18726847
Válasz erre: Görény (lakásban)
2013-01-07T12:00:11+01:00
2013-01-07T12:00:11+01:00
Rendíthetetlen Álamkatona
http://blog.hu/user/764304
Unatkozik? Vegyen mosómedvét!
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18715649
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-05T22:40:16+01:00
2013-01-05T22:40:16+01:00
kifordított nagyanyó
http://blog.hu/user/557666
Jelentem sikerült.<br />
És még nekem is tetszett amit csináltam.:))
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18702302
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-04T11:08:12+01:00
2013-01-04T11:08:12+01:00
kifordított nagyanyó
http://blog.hu/user/557666
Nekem a család beleszólt,hogy dehát géppel,meg sokáig,de aztán jó lett úgy is ahogy csináltam.:))<br />
Mondjuk a sütést ők jobban tudták,mert az első hármat megpörköltem.:))
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18702282
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-04T11:06:13+01:00
2013-01-04T11:06:13+01:00
kifordított nagyanyó
http://blog.hu/user/557666
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese?fullcommentlist=1#c18698408" class="reply_nick_453239" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18698408 );">@doggfather</a>: Én talánn megcsinálom.:P<br />
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese?fullcommentlist=1#c18700174" class="reply_nick_745101" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18700174 );">@igi1</a>: De nekem az nem elég.Kell bele az az édes,margarinos íz.A margarint amúgy nem eszem de süteménybe néha kell az íze.<br />
A fánkot meg néha úgy eszem,hogy felmelegített sárgabarack lekvárba mártogatom.<br />
Jó étvágyat!:))
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18701795
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-04T10:22:54+01:00
2013-01-04T10:22:54+01:00
freesleep
http://blog.hu/user/535
aki nem tudja, hogy kell fánkot készíteni, ebből a leírásból biztos nem tudja meg. <br />
<br />
"A tészta könnyű legyen. Fakanállal addig verjük, amíg hólyagos és fényes nem lesz!"<br />
<br />
ez pl mit jelent? hogyan verjük? én mint egyszeri júzer, fogok egy fakanalat és felülről lefelé ütögetem? <br />
aki nem tud főzni, annak a könnyű tészta megnevezés is teljesen semmitmondó. <br />
ne keljen túl? ez se túl információgazdag, inkább úgy érdemes ezt megfogalmazni, hogy hányszorosára keljen...
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18700567
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-04T02:55:34+01:00
2013-01-04T02:55:34+01:00
Pinka-Panka
http://blog.hu/user/613146
Tökéletes, jó a leírás. Kipróbáltam ezekkel a módszerekkel nem egyszer és ez bevált.A meleg és a kidolgozás az alapja.<br />
Így lesz könnyű és szalagos.<br />
Már gondolkodtam a sütésen, az idén hamar kezdődik a farsangi szezon./még heverjük az elmúlt ünnepek duhajkodásait/
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18700314
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-04T00:27:23+01:00
2013-01-04T00:27:23+01:00
háténimmár
http://blog.hu/user/363104
Mondjuk egy recept elfért volna, bár gép előtt ülve természetesen guglizhat is mindenki neki tetszőt.<br />
Igaza is van a cikk szerzőjének, minek szaporítani az interneten a felesleges betűket.
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18700174
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-03T23:40:37+01:00
2013-01-03T23:40:37+01:00
igi1
http://blog.hu/user/745101
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese?fullcommentlist=1#c18698005" class="reply_nick_557666" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18698005 );">@kifordított nagyanyó</a>: a fànknak nem is kell èdesnek lennie, a lekvàrtól ès a porcukortól lesz az<br />
<br />
ami cukrot teszünk az az èlesztő futtatàsa miatt kell
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18698408
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-03T20:24:42+01:00
2013-01-03T20:24:42+01:00
doggfather
http://blog.hu/user/453239
<a href="http://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese?fullcommentlist=1#c18698032" class="reply_nick_557666" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 18698032 );">@kifordított nagyanyó</a>: én is csak azzal, hogy olvastam róla. :S<br />
<br />
De majd holnap!<br />
remélem holnap lesz is!
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18698062
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-03T19:49:13+01:00
2013-01-03T19:49:13+01:00
paroma
http://blog.hu/user/177127
Ize, hol a fank recpetje??!?
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18698032
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-03T19:46:34+01:00
2013-01-03T19:46:34+01:00
kifordított nagyanyó
http://blog.hu/user/557666
Ja,és most persze megkívántam.:P
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18698005
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-03T19:43:56+01:00
2013-01-03T19:43:56+01:00
kifordított nagyanyó
http://blog.hu/user/557666
Én a múltkor kézzel dagasztottam,raktam a tésztába egy kis olajat is a margarin mellett.<br />
A sütés:Az olajnak el kell borítania.<br />
És nem kell agyon sütni.<br />
Amit a múltkor csináltam(életemben először)rajtam kívül mindenkinek tetszett.<br />
Nekem nem volt elég édes.
https://haztartasilexikon.blog.hu/2012/12/23/aranyhorcsog_gondozasa/full_commentlist/1#c18698002
Válasz erre: Aranyhörcsög (gondozása)
2013-01-03T19:43:34+01:00
2013-01-03T19:43:34+01:00
boriska
http://blog.hu/user/19336
Minden állat iszik. A hörcsög is. Természetesen, ha elegendő folyadékhoz jut a zöldségekből, gyümölcsökből, akkor lehet, hogy külön nem igényli a vizet, de mindenképpen fel kell neki kínálni a folyadékpótlás lehetőségét.
https://haztartasilexikon.blog.hu/2013/01/03/fank_sutese/full_commentlist/1#c18697704
Válasz erre: Fánk (sütése)
2013-01-03T19:11:38+01:00
2013-01-03T19:11:38+01:00
igi1
http://blog.hu/user/745101
A szaggatásnál igyekezzünk minél kevesebb leeső tésztát hagyni. A tésztadarabokat liszt nélkül gyúrjuk össze.<br />
<br />
---<br />
érti ezt úgy, hogy ha maradék van, akkor a maradékokat egy helyre gyűjteni a deszkán, összegyúrni, ismét addig kimérni újra és újra, amíg elfogy<br />
<br />
szaggatáshoz poharat, vagy fánkszaggatót is lehet használni<br />
<br />
Ha kidolgoztuk, 23 –24 C fokon, letakarva legalább a kétszeresére kelesszük. <br />
---<br />
letakarva, és kis liszttel leszórva kelesztjük<br />
<br />
az olaj meg a zsír tudtommal nem azonos dolog<br />
<br />
az olaj forró legyen, először letakarva sütjük a fánkot, utána lejjebb vesszük a lángot, egyenletes, kis, vagy kevés lángon kell sütni, hogy mindenhol egyenletesen süljön, fedő nélkül